Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rewire festival 2019

29 maart 2019 @ 19:00 - 31 maart 2019 @ 23:00

€78
Rewire Festival 2019

Festival ticket

Plaats Den Haag
Locatie Meerdere locaties
Datum 29 t/m 31 maart 2019
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €78
Leeftijd 18+

Rewire festival 2019

Als je op zoek bent naar een leuk festival waar werkelijk iedereen zich goed zal vermaken, is het rewire festival een uitstekend alternatief. Je kunt op dit festival van een brede variatie aan muziekstijlen genieten zoals experimentele muziek, avant-garde, jazz, indie, industrial en postjunk. Het Rewire festival 2019 vindt plaats op 29 t/m 31 maart op meerdere locaties in Den Haag.

Rewire festival 2019 line-up

Als je het Rewire festival gaat bezoeken, stap je een veelzijdig avontuur in. De organisatie slaagt er jaarlijks in om er een spannend festival van te maken, die bruggen slaat tussen diverse muziekstijlen en interessegebieden. Ook de line up van de 2019 editie zal zich kenmerken door veelzijdigheid. Op het affiche staan acts van wereldklasse. Je kunt genieten van meer dan 100 concerten, multidisciplinaire uitvoeringen, vertoningen, lezingen en workshops. Het festival biedt een uitgebalanceerde combinatie van entertainment, inspiratie, educatie en uitdagingen.

Rewire festival Den Haag

Het Rewire Festival vindt plaats op diverse locaties in het centrum van Den Haag. De programma onderdelen vinden onder andere plaats in kerken, oude fabrieken, verlaten ruimtes. theaters en poppodia. Als je het festival met de auto gaat bezoeken, heb je drie parkeermogelijkheden: de parkeergarage aan de Grote Markt ligt in het midden van het festival maar is uiteraard het snelst vol. De parkeergarages bij het stadhuis en de City Parking zijn uitstekende alternatieven. Uiteraard zijn de locaties van het Rewire festival ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Rewire festival ticket 2019

Je kunt eenvoudig en snel via deze site je tickets reserveren voor het Rewire festival. De vroege vogels krijgen hun tickets voor een gereduceerd tarief. Je kunt ervoor kiezen om tickets voor de afzonderlijke dagen aan te schaffen, maar ook de keuze maken om een ticket voor het hele weekend aan te schaffen en niets te missen.

Aftermovie Rewire festival 2019

Overnachten met korting tijdens Rewire festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Rewire festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Rewire festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rewire Festival
Average rating:  
 0 reviews
klik hier, zoek je event!