Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ROEF 2019

21 juni 2019 @ 17:00 - 23:00

€15
Roef 2019

Festival ticket

Plaats Amsterdam
Locatie Meerdere dakterrassen in Amsterdam
Datum 7 t/m 8 juni 2019
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €15
Leeftijd 18+

ROEF 2019

ROEF 2019 brengt je naar ongekende hoogtes en is terug op 7 en 8 juni. Ontdek het inspirerende en intieme festival op de mooiste daken van Amsterdam. ROEF nodigt je uit om te de stad vanaf een andere kant te bekijken, groene kansen te ontdekken en de Indian Summer te vieren. En dat alles vér boven de hectiek van de stad. Ga van dak, naar dak, naar dak: met steeds een verrassend programma, theatrale voorstellingen, muzikale hoogtepunten, verfrissende cocktails en zwoele tunes.

Rooftop Festival 2019 Tickets

Ben je op zoek naar kaartjes voor Roef 2019? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Rooftop festival festival Line-up

Ga rolschaatsen op 85 meter hoogte, duik in een hottub of in een escape room. DJ’s, live muziek, groene workshops en het hoogste woord van dichters en connaisseurs. Met o.a. The Mauskovic Dance Band, Awanto 3, Tenzers, Amsterdam Music Project en Gershwin Bonevacia. En dat alles met zomers drankje in de hand.

– Dakterras NEST, Eerste Ringdijkstraat 4
– KIT Royal Tropical Institute & Impact Hub Amsterdam, Mauritskade 63
– Volkshotel Badplaats, Wibautstraat 150
– Spaces, Vijzelstraat 68
– HvA – Hogeschool van Amsterdam, Rhijnspoorplein 1
– Spring House, De Ruyterkade 128
& More to come

Overnachten met korting in Amsterdam tijdens Roef Festival:

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Rooftop Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Roef festival 2019 : ENGLISH

ROEF takes you to new heights and is back on juni 7 and 8 june 2019. Discover the inspiring and intimate festival on the most beautiful rooftops of Amsterdam.

ROEF invites you to see the city from a whole other viewpoint, take in all green possibilities and celebrate the Indian Summer together. Let’s rise above the hectic city life! Hop from roof, to roof, to roof: you’ll find surprising programme, dreamy shows, musical highlights, refreshing cocktails and hot summer tunes.

Schrijf een Review over Roef Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Roef Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Amsterdam
rokin
Amsterdam, Nederland
klik hier, zoek je event!