Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Royaal Kabaal 2020

27 april 2020 @ 12:00

€19.95
Royaal Kabaal

Festival ticket

Plaats Zaandam
Locatie Balkenhaven
Datum 27 april 2020
Tijd 12:00 – 06:00
Prijs vanaf €16
Leeftijd 18+

Royaal Kabaal 2020

Toepasselijker kan deze naam niet. Als je naar Royaal Kabaal 2020 gaat, ben je onderdeel van één van de heftigste festivals van Koningsdag. Dit festival bewijst dat hardstyle echt hard is. De balken in de Balkenhaven van Zaandam zullen weer gaan trillen op hun grondvesten. Het wordt een Koningsdag die je niet zult vergeten maar ook dit kun je ruim nemen. Je kunt tot 6 uur in de ochtend lekker doorfeesten aan de oever van de Noordzee.

Royaal Kabaal line-up 2020

Royaal Kabaal is een relatief jong festival. Het Zaandamse festival werd voor het eerst georganiseerd in 2017. Het bleek een groot succes dat naar meer smaakte, en dat vervolg kwam er ook. In 2019 waren een aantal grootste acts uit de hardstyle scene op dit festival aanwezig zoals E-Force, Korsakoff en Warface. De verwachting is dat de Royaal Kabaal line-up voor 2020 dit niveau minimaal zal evenaren, maar waarschijnlijk wel zal overtreffen. Genoeg reden om hier bij te zijn dus.

Royaal Kabaal locatie 2020

Aan de Symon Spiersweg in Zaandam zul je de Royaal Kabaal locatie aantreffen. Je kunt hier met de auto komen, maar hou er rekening mee dat de parkeergelegenheid beperkt is. Je kunt er beter voor kiezen om met het openbaar vervoer naar Zaandam te reizen en je door bus 65, 67 of 456 naar de Symon Spiersweg te laten brengen.

Royaal Kabaal tickets 2020

Je kunt je Royaal Kabaal tickets eenvoudig en snel via deze website bestellen. Hou er wel rekening mee dat je minimaal 18 jaar moet zijn om dit festival te mogen bezoeken. Dit moet je kunnen bewijzen bij de ingang door een geldige ID te tonen. Bezoek dit festival en geniet in stijl van Koningsdag. Er zal royaal kabaal zijn om helemaal los te kunnen gaan op deze royal party.

Aftermovie Royaal Kabaal 2020

Overnachten met korting tijdens Royaal Kabaal 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Royaal Kabaal 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Royaal Kabaal 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Royaal Kabaal
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

zaandam
balkenhaven
Zaandam, Nederland
+ Google Maps
klik hier, zoek je event!