Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schaatsbaan Museumplein

18 november 2018 @ 08:00 - 4 februari 2019 @ 17:00

€13.00
schaatsbaan museumplein

Festival ticket

Plaats Amsterdam
Locatie Museumplein
Datum 17 november t/m 3 februari
Tijd Zondag t/m donderdag: 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 22:00 uur
Prijs €13 euro p.p.
Leeftijd Alle leeftijden

Schaatsbaan Museumplein

Schaatsbaan Museumplein, hij is er weer dus bind de schaatsen maar onder!  Heb je eigen schaatsen? Koop dan alleen een entree ticket. Heb je zelf geen schaatsen? Koop dan ook een kaartje voor de schaatsverhuur. Bij de schaatsverhuur  is een ruim assortiment aan ijshockeyschaatsen beschikbaar voor jong en oud.  De schaatsen zijn te huur vanaf maat 28 t/m maat 49. Voor de allerkleinste zijn er krabbetjes te huur. Deze kunt u zelf passend maken vanaf maat 25.

Bind je schaatsen onder en waag je op het ijs voor een onvergetelijke dag. Natuurlijk sluit je de dag af met een typisch Nederlands bordje poffertjes of kies voor een andere smaaksensatie. Een warme chocolademelk kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Vergeet ook de kerstkraampjes niet te bezoeken!

Openingstijden Schaatsbaan Museumplein

Wil je lekker gaan schaatsen op het museum plein? Dat kan gelukkig de hele week!
De schaatsbaan is 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Dit van 17 november 2018 /m 2 februari 2019.

Zondag t/m donderdag: 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 22:00 uur

Kaartjes voor de Schaatsbaan Museumplein

Wanneer je van plan bent om te gaan schaatsen op het museum plein is het handig om op voorhand online een kaart te kopen. Hieronder vind je de link. Het schaatsticket is een open ticket, dit betekent dat je het ticket kan gebruiken op de dag en tijd dat jou het beste uitkomt. Controleer wel eerst de openingstijden. Dagelijks zijn er twee onderhoudswerkzaamheden voor de baan nodig. Deze zijn ingepland van 11:30 tot 12:30 en van 17:30 tot 18:30.

Leukste activiteiten rondom schaatsbaan Museumplein

Ben je van plan om de schaatsbaan te bezoeken, maar wil je daarnaast nog graag iets anders bezoeken? We hebben voor jou de leukste activiteiten voor een Dagje Amsterdam op een rijtje gezet. Het maakt niet uit of je met je gezin, familie of vrienden gaat, Amsterdam heeft voor iedereen iets te bieden. Er zijn een tal van activiteiten in Amsterdam die bezocht kunnen worden naast de schaatsbaan op het Museumplein

Overnachten met korting in Amsterdam

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Schaatsbaan Museumplein

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schaatsbaan Amsterdam
Average rating:  
 2 reviews
by Inge on Schaatsbaan Amsterdam

Vorig weekend geschaatst op het museumplein. Zo leuk om weer eens te doen!

by Hans on Schaatsbaan Amsterdam

Erg gezellig!

Locatie

museumplein
Museumplein
Amsterdam, 1079RA Nederland
+ Google Maps
klik hier, zoek je event!