Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Shoeless Festival 2016 – Weekender | Ruigoord | 4 en 5 juni

4 juni 2016 @ 12:00 - 5 juni 2016 @ 23:00

Shoeless festival 2016

Shoeless festival 2016

Shoeless festival 2016, begin juni kunnen de schoenen uit en voetjes van de vloer in Kunstenaarsdorp Ruigoord bij Shoeless! Shoeless festival 2016 wil je graag verassen en geeft van te voren niet veel informative vrij over het zomer festival. De line-up wordt niet bekend gemaakt, maar na jaren van succes weten we dat de line-up bij Shoeless festival 2016 wel goed zit! Bekende, grote, Internationale dj’s tot aan upcoming dj’s zullen voorbij komen. Het mooie kunstenaarsdorp willen ze schoon en netjes houden dus geen troep en schoenen! Bij uitzondering zie je mensen met schoenen of slippers maar de meeste festival gangers van Shoeless festival staan er op blote voetjes… We denken maar even niet aan schrimpie en de dixie’s… Fans van Shoeless festival beschrijven dit festival als Rauw… Lekker met je blote voeten in de aarde en een dansmarathon houden. Niet alleen maar climaxen maar lang opzwepend dansen.  Het dorpje, het kerkje, blote voeten, muziek, vrienden en een zonnetje… Alleen om de locatie zou je al moeten gaan.
Laat je verassen!

Shoeless festival 2016 Line up

Line up is nog niet bekend gemaakt.  Laat je verrassen!

Shoeless festival 2016 Nieuws

Ieder jaar probeert Shoeless festival vernieuwend en verrassend zijn dus je weet nooit helemaal wat je bij Shoeless kan verwachten. Dit kleurrijke festival is uiteggroeid tot een weekender dus je kan in twee dagen je eelt van je voeten dansen. Op zondag is de dag iets anders ingedeeld en komt Shoeless met leuke live muziek en leuke creatieve impulsen… Uiteraard is er genoeg tijd en ruimte om je moves te showen. Wacht niet te lang met tickets kopen, Shoeless fans zijn er blijkbaar in grote getale!

Tickets Shoeless festival 2016

Ben je op zoek naar tickets voor Shoeless festival 2016? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Shoeless Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Martin on Shoeless festival

Vorige jaar ben ik op Shoeless geweest. Zeker een aanrader. Top tijd gehad!

by Denise on Shoeless festival

Geen opmerkingen! Was vorige jaar erg tof!

Locatie

Ruigoord
Ruigoord 76
Amsterdam,1047HHNetherlands