Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soenda Festival 2020

23 mei 2020 @ 12:00 - 23:00

€50.93
Soenda Festival 2019

Festival ticket

Plaats Groenekan
Locatie Koningin Willhelminaweg
Datum Zaterdag 23 mei 2020
Tijd 12:00 – 23:00
Prijs vanaf €50.93
Leeftijd 18+

Soenda Festival 2020

Een klassiek techno feestje met een zeer vooruitstrevend karakter, zo is het Soenda Festival het beste te omschrijven. Er zijn weinig festivals die vergelijkbaar zijn met deze. Wil jij als eerste op de hoogte zijn hoe het techno landschap er in de toekomst uitziet? Bezoek dan het Soenda Festival 2020. Het Soenda Festival 2020 vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020. Het recreatiegebied de Ruigenhoekse polder in Groenekan vormt op die dag het kloppende hart van de techno wereld.

Soenda Festival 2020 line-up

Het Soenda festival is nét even een ander festival dan andere techno bijeenkomsten. Dit is vooral merkbaar in de line-up. De line-up van het Soendafestival zal worden vormgegeven door een reeks aan vooruitstrevende artiesten. De programmering van de editie van 2020 zal hierop geen uitzondering vormen :

Anetha
AnD& Dasha Rush
De Sluwe Vosb2b Sjamsoedin
Elias Mazianb2b Titia
Fjaak(live)
Inhalt Der Nacht
Ki/ki
Lövestad(live)
Marcellus Pittmann
Max Cooper
N’to(live)
Pablo Discobar Soundsystem
Philou Louzolo
Rebekah
ROD(90’s set)
Ross From Friends(DJ set)
Roza Terenzi
SHDW& Obscure Shape(live)

Ook zijn de winnaars van de DJ contest bekend gemaakt:

Berden
Chung
DIEDE
Vlackon
Marts

Soenda Festival tickets 2020

Als je een fan bent van muziek dat buiten de mainstream valt, is het Soenda Festival een echte aanrader. Het Soendafestival past dan volledig bij jouw smaak en je bent niet de enige. Het festival vierde vorig jaar de tiende verjaardag en gaat met deze editie het tweede decennium in. Hiermee is dit festival een echte klassieker geworden. Je kunt je Soenda Festival tickets via deze website bestellen. Je hebt toegang tot dit festival als je achttien jaar of ouder bent.

Soenda Festival locatie 2020

Je kunt met eigen vervoer naar de Soenda Festival locatie reizen of kiezen om gebruik te maken van het openbaar vervoer. In dit laatste geval kun je het beste naar het NS station van Utrecht Centraal reizen en vanuit daar de bus te pakken naar Groenekan Buitenlust. Het festivalterrein ligt op korte afstand van de bushalte.

Aftermovie Soenda Festival

Overnachten met korting tijdens Soenda Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten tijdens Soenda Festival? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Soenda Festival 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van Soenda Festival! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Soenda Festival 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Soenda Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Groenekan
Nederland + Google Maps
klik hier, zoek je event!