Laden Evenementen

« Alle Evenementen

STRAF_WERK Festival 2018

augustus 18 @ 12:00

Straf_werk festival 2018

STRAF_WERK Festival 2018

De 6e editie van Straf_werk festival 2018 is in aantocht! De afgelopen edities waren onvergetelijk en smaakten naar meer. Daarom komt Straf_werk festival Ook dit seizoen met een nieuwe editie van Straf_werk! Een gezonde dosis rauwe techno, veel mooie mensen en een fantastische sfeer maken Straf_werk festival een festival om zeker in je festival-lijstje op te nemen! Dit festival is vorige jaar van locatie veranderd, dus in plaats van Riekerhaven is de locatie voor Straf_Werk 2018 het zomerse Blijburg aan Zee! Deze locatie is vrij nieuw en brengt veel sfeer met zich mee, vooral hopen op een zonnetje!

Tickets STRAF_WERK Festival 2018

Hieronder staan de ticketlinks naar tickets voor STRAF_WERK Festival. Ben je op zoek naar kaartjes voor het festival kijk dan hier. Wil je niet in de kou staan dan helpt dit misschien.

Official tickets   

Nieuws STRAF_WERK Festival 2018

STRAF_WERK heeft de afgelopen edities bewezen dat het over een vooruitstrevende housesmaak beschikt. Tijdens STRAF_WERK festival wordt er gezorgd voor een heerlijke mix van artiesten. STRAF_WERK festival biedt Opkomend talent een podium maar is ook zeker een plek waar gevestigde namen van zowel internationale als Nederlandse bodem zullen optreden! Dit staat garant voor een paar dagen flinke spierpijn.

STRAF_WERK Festival Locatie

STRAF_WERK Festival is een house muziekfestival in Amsterdam. Zijn locatie op Blijburg Aan Zee, het feeststrand van de hoofdstad, maakt dit festival tot een ware zomer belevenis.

Als de voorlopers van deeper house stelt STRAF_WERK een line-up van underground helden samen, verspreid over zes verschillende muziekruimtes.

Met zanderige stranden, uitzicht op de zee en de juiste feestnummers, is er voor ieder wat wils op dit festival. Begeef je naar dit festival en boogie erop los.

Line-up STRAF_WERK Festival 2017 (2018 nog niet bekend)

Straf_werk festival selecteert haar line-up met grote zorgvuldigheid en levert een bijzonder lekkere mix van binnen-en buitenlandse artiesten. Straf_werk festival is inmiddels uitgegroeid tot festival met meerdere stages en waar je kan genieten van verschillende muziekstijlen.

The Big Three:
Âme (DJ)
Todd Terje [solo live]
Adriatique
DJ Tennis b2b Jennifer Cardini
Weval [live]
Bas DobbelaerThe Hideout: by Knee Deep In Sound
Hot Since 82
Art Department
Matador [live]
Sidney Charles
Prunk b2b Chris Stussy
Joey DanielThe Viewpoint:
Maya Jane Coles
George Fitzgerald
Tom Trago b2b Benny Rodrigues
Danny Daze
De Sluwe Vos
Cinnaman
TraceyThe Dome:
Route 94
Huxley
ANOTR b2b Luuk van Dijk
Solardo
Wouter S.
Buurman & BuurmanThe Terrace:
Nuno Dos Santos
Deltawerk [live]
Florinsz Janvier
Will Oirson b2b Lucky Done Gone
JørgenCasa Bacardí:
presents Mrs. Mokum
Disco Dolly Soundsystem
Philou Louzolo
Mairo Nawaz
Pablo Discobar Soundsystem

Aftermovie STRAF_WERK Festival

Om je een indruk te geven van wat je kan verwachten staat hieronder de aftermovie van de vorige editie van STRAF_WERK Festival.

Overnachten met korting in Amsterdam tijdens Straf_werk Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Straf_werk festival

Festival Overzicht Amsterdam geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle aankomende festivals!  Echt niks missen? Volg dan onze festival blogs, facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over STRAF_WERK Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Blijburg Aan Zee
Pampuslaan 501
Amsterdam,1087 LANetherlands