Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sundown Festival 2019

30 augustus 2019 @ 08:00 - 1 september 2019 @ 23:00

Sundown Festival

Festival ticket

Plaats Norwich
Locatie Verenigd Koninkrijk
Datum  30 augustus t/m 1 september
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs nog niet bekend
Leeftijd 18+

Sundown Festival 2019

Het Sundown Festival is ooit begonnen als Norfolk Spectacular. De naam is inmiddels veranderd maar spectaculair is het festival nog altijd. Het Sundown Festival 2019 is een aansprekend urban feest dat voor veel festival liefhebbers de traditionele afsluiting van het zomerseizoen vormt. Je begrijpt dan ook meteen de naam van het festival. Het Sundown Festival 2019 wordt gehouden op vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september.

Sundown Festival 2019 line-up

Het Sundown Festival is niet het grootste festival dat in Engeland georganiseerd wordt, maar het heeft z’n zaken goed voor elkaar. De organisatie weet ieder jaar weer een mooie line-up te presenteren. In de line-up van vorig jaar stonden onder andere Chase & Status (DJ set), Shawn Mendes, Sigma, Clean Bandit, Andy C, Gorgon City, My Nu Leng en Solardo op het podium. De Sundown Festival 2019 line-up zal ook bestaan uit aansprekende urban acts van eigen bodem.

Sundown Festival tickets

Als je Sundown Festival tickets bestellen wilt bestellen, kun je dit doen via deze site. Het zal je opvallen dat dit één van de minder dure evenementen is, maar dat er géén compromis is gedaan in faciliteiten. Er is voor jong en oud genoeg te beleven op en rond het podium. Je kunt uiteraard gebruik maken van de campingfaciliteiten als je meerdere dagen blijft.

Sundown Festival locatie

Je kunt de Sundown Festival locatie vinden op de Norfolk Showground aan de Dereham Road in Norwich. Dit is een park dat op een korte afstand ligt van het centrum van Norwich. Je kunt hier zeer eenvoudig met de auto komen. Vanaf de A47 neem je de afslag met de naam Longwater Interchange. Volg vanaf dat punt de aanwijzingen. Als je met het openbaar vervoer komt reis je naar het treinstation van Norwich waar shuttlebussen voor je klaar staan.

Aftermovie Sundown Festival 2019

Overnachten met korting tijdens Sundown Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Sundown Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Sundown Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sundown Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Norwich
Norwich, Verenigd Koninkrijk + Google Maps
klik hier, zoek je event!