Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Great Escape Festival 2020

13 mei 2020 @ 11:00 - 16 mei 2020 @ 23:00

€60
The Great Escape Festival

Festival ticket

Plaats United Kingdom
Locatie Brighton
Datum 13 t/m 16 mei 2020
Tijd 11:00 – 23:00
Prijs vanaf €60
Leeftijd 18+

The Great Escape Festival 2020

Ontsnap even uit het dagelijks leven en bezoek het Great Escape Festival 2020. Dit is een driedaags festival dat ieder jaar in mei plaatsvindt in Brighton en Hove. Je moet hiervoor naar Engeland reizen maar dat is zeker de moeite waard! Maar liefst 300 bands treden op tijdens dit festival. Hiervoor worden maar liefst 30 muziek podiums opgebouwd. In diverse bars, zalen, theaters en in de buitenlucht kun je genieten van de underground muziekscene.

Line-up Great Escape Festival 2020

Bij de Line-up van het Great Escape Festival zal het je direct opvallen dat je naar een veelzijdigheid aan muziekstijlen kunt kijken. Rock, indie, grime, hiphop, elektronische muziek en vele andere stijlen zijn op dit festival vertegenwoordigd. Het festival is vooral gericht op de nieuwe muziekstromingen en geeft veel onbekendere artiesten een kans om zich te laten zien. De echte muziekliefhebber mag dit natuurlijk niet missen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Artiesten The Great Escape

Naast de diverse optredens is het congres gedeelte van dit festival ook zeer interessant. Alle grote spelers uit de muziekindustrie zijn hier vertegenwoordigd. Aan deze interessante conferentie doen ieder jaar zo’n 3000 deelnemers mee.

De locatie van The Great Escape Festival

The Great Escape Festival wordt gehouden in de Engelse plaatsen Brighton en Hove. Deze twee plaatsen liggen aan de Engelse zuidkust en zijn goed met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

Tickets voor The Great Escape Festival

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en muziekstromingen? Ontdek deze dan als eerste op het Great Escape Festival. Het Great Escape Festival 2020 vindt plaats van 13 t/m 16 mei 2020. Je kunt je Tickets voor The Great Escape Festival via deze website bestellen. Zorg dat je op de hoogte blijft als muziekliefhebber!

Overnachten met korting tijdens The Great Escape Festival 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van The Great Escape Festival 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over The Great Escape Festival 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

The Great Escape Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Brighton
Verenigd Koninkrijk + Google Maps
klik hier, zoek je event!