Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Time Warp DE 2020

4 april 2020 @ 08:00 - 5 april 2020 @ 23:00

€49
Time Warp

Festival ticket

Plaats Mannheim
Locatie Duitsland
Datum 4 april
Tijd 11:00 – 23:00
Prijs vanaf €45
Leeftijd 18+

Time Warp DE 2020

Time Warp DE is één van de grootste techno muziekfestivals van de wereld. Maar liefst 19 uur muziek zorgt voor de meest intense nacht van het jaar. Voor veel techno fans uit de hele wereld is dit een jaarlijks hoogtepunt waarvoor ze graag naar Mannheim komen. Dit jaar zal het héél druk worden, als er een indrukwekkend verjaardagsfeest wordt gevierd.

Time Warp DE line-up 2020

Op 4 april 2020 wordt de 26e editie van Time Warp DE gehouden. Time Wrap is echt een ervaring. Er zijn maar liefst zes verschillende podia in de grote hangaar opgebouwd. Ieder podium heeft zijn eigen uitstraling, een eigen karakter, eigen beats en speciale energie die je naar de dansvloer zuigt. De meest grote techno acts uit de hele wereld komen jaarlijks naar Mannheim.

De Time Warp DE line-up voor de zilveren jubileumeditie van 2020 is nog niet bekend, maar reken gerust op een groot aantal aansprekende namen. De organisatie zal dit feestje niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Als je weet dat in voorgaande jaren namen als Nina Kraviz, Adam Beyer, Dixon, Chris Liebing en Sven Väth hier gestaan hebben, weet je dat je wel wat mag verwachten!

Time Warp DE tickets

Wil je dit jaar op verjaardagsvisite bij Time Warp DE? Dan moet je er snel bij zijn! Het wordt een unieke editie waar veel interesse voor is. Je kunt je tickets nu via deze site bestellen. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar om dit festival te mogen bezoeken. Neem een geldig ID mee om dit indien nodig aan te kunnen tonen.

Time Warp DE locatie

Zoals aangegeven is een hangaar in Mannheim de locatie voor Time Warp DE. De Maimarkthalle is te vinden aan de Xaver-Fuhr-Strasse. De locatie is zowel met eigen vervoer als met de openbaar vervoervoorzieningen goed te bereiken.

Aftermovie Time Warp DE 2020

Overnachten met korting tijdens Time Warp DE 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Time Warp DE 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Time Warp DE 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Locatie

Mannheim
Mannheim, Duitsland + Google Maps
klik hier, zoek je event!