Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Valkhof Festival 2020

18 juli 2020 @ 18:00 - 24 juli 2020 @ 00:00

Gratis
Valkhof Festival 2019

Festival ticket

Plaats Valhof
Locatie Nijmegen
Datum Zaterdag 18 t/m vrijdag 24 juli 2020
Tijd 18:00 – 00:00
Prijs Gratis Entree
Leeftijd Alle leeftijden

Valkhof Festival 2020

Ben je wel eens bij de Nijmeegse wandelvierdaagse geweest? Dan ken je ongetwijfeld het Valkhof Festival wel. Dit festival is immers onlosmakelijk verbonden met de vierdaagse feesten. Het is een gratis festival waarbij je kunt kijken en luisteren naar een zeer gevarieerde mix van muziekstijlen zoals progressive, indie rock, metal, alternative, jazz, latin en andere muziekstijlen. Er zijn veel mensen die speciaal voor dit festival naar Nijmegen reizen. Als je het festival kent, weet je waarom.

Valkhof Festival 2020 locatie

Het Valkhof Festival wordt gehouden op drie locaties rond Nijmegen. Het Valkhof is een park in Nijmegen waar drie podiums staan. Daarnaast zijn er podiums opgebouwd in het gebied rond de Voerweg en het Waalstrand. Het sfeervolle festival is leuk voor jong en oud. Er is geen minimum- én geen maximum leeftijd.

Valkhof Festival line-up

Het Valkhof festival kun je zien als een soort ontdekkingsreis. Als je de steile trappen hebt beklommen, je weg hebt gevonden door het park, langs de ruïnes bent gelopen of het strand gevonden hebt, zul je een grote diversiteit aan acts voorgeschoteld krijgen. Deze acts staan allemaal aan de vooravond van hun grote doorbraak. De Valkhof Festival line-up is eigenlijk een blik door het venster naar de toekomst. Er komen zo’n 120 acts gedurende deze vier dagen.

Valkhof Festival tickets

Als je je muzikale horizon wilt verbreden moet je zorgen dat je de derde week van juli in Nijmegen bent. De toegang tot dit festival is volledig gratis, je hebt geen Valkhof Festival tickets nodig. De Vierdaagse feesten worden door tienduizenden mensen bezocht. Het is daarom ook zeker aan te raden om met openbaar vervoer te komen. Er worden extra treinen van en naar Nijmegen ingezet. Als je toch met de auto komt kun je het beste naar een aangegeven transferium gaan, waar pendelbussen je naar het festival brengen.

Aftermovie Valkhof Festival 2020

Overnachten met korting tijdens Valkhof Festival 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Valkhof Festival 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Valkhof Festival 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Valkhof Festival
Average rating:  
 0 reviews
klik hier, zoek je event!