Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Valtifest 2018

september 1 @ 12:00 - 23:00

Valtifest

Valtifest 2018

Zet zaterdag 1 september alvast in je agenda voor Valtifest 2018. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken van de juiste outfit voor dit extreme, kleurrijke festival. Valtifest festival staat dan ook bekend om de meest gelikte dresscodes is nog niet bekend.

Creativiteit staat bij dit festival voorop en gelukkig doet iedere Valtifest ganger hier vrolijk aan mee. Dus wat het thema ook mag zijn… Valtifest = optimaal verkleden en helemaal uit je panty gaan. Heb jij je vorig jaar nog ingehouden met je outfit en gedrag, pak dan nu uit vanwege het 10 jarig jubileum.

Tickets Valtifest 2018

Ben je op zoek naar kaartjes voor het Valtifest 2018 kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Kaartverkoop start op 27 januari en koop je vanaf 29,50 euro.

Official tickets

Aftermovie Valtivest

Nieuws Valtifest 2018

Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle Valtifans! De Elementen vlogen ons om de oren de afgelopen jaren, in 2015 was het ‘Water’, in 2016 ‘Vuur’ en in een poep en een scheet is het 2018 We zijn benieuwd welk element er nu wordt inzet!

Als VIP naar Valtifest 2018

Voel je je V.I.P., dan kan je met je geld smijten in je eigen gehuurde fully serviced, fashionably furnished Bubble-tent. Stuur ons daarvoor een mailtje, dan maken we een mooi prijsje voor je. Dit arrangement is voor maximaal 7 personen, en de prijs vanaf € 1500,00. (Beperkt aantal V.I.P. Bubble Tent arrangementen op aanvraag.)

Overnachten met korting tijdens Valtifest:

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Valtifest 2018

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Valtifest Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Valtifest
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

NDSM
TT Neveritaweg 61
Amsterdam,1033 WBNetherlands