Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vunzige Deuntjes Festival 2020

11 juli 2020 @ 12:00 - 23:00

€49
vunzige deuntjes festival 2019

Festival ticket

Plaats Amsterdam
Locatie Amsterdamse Bos
Datum Zaterdag 11 juli 2020
Tijd 11:00 – 23:00
Prijs vanaf €49
Leeftijd 18+

Vunzige Deuntjes Festival 2019

Yes! Vunzige deuntjes festival 2020 komt terug op 11 juli voor een spetterende zomereditie in het Amsterdamse Bos. Vunzige Deuntjes festival blijft toch altijd weer een prachtig feestje waar we ouderwets kunnen dansen tot we er bij neer vallen. De muziekstijlen komen voort uit Hip-Hop, R&B en Dancehall. Vunzige Deuntjes festival 2020 houdt zich niet vast aan een bepaalde periode waardoor niet alleen de muziek maar het gehele festival tijdloos is. Over heel Nederland heeft Vunzige Deuntjes zich verspreid en kan je meerdere Vunzige feestjes per jaar pakken, maar de zomer editie is en blijft toch wel onze favorite… Voetjes in het gras, zonnetje op je bol, brilletje op, biertje in de hand en dansen maar!

Tickets Vunzige Deuntjes Festival 2020

Ben je op zoek naar kaartjes voor Vunzige Deuntjes Festival 2020? Kijk dan hieronder. Hier vind je de ticket link: en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Line-up Vunzige Deuntjes Festival 2020

Line-up met o.a.

Stefflon Don
Ronnie Flex & Deuxperience
Bizzey
Tabitha
Henkie T
Yung Felix
Vunzige Deuntjes Soundsystem & Friends
Irwan
Dj Dylvn
Biggi
Wef
Washington Hosted by Mc Jr

Nieuws over Vunzige Deuntjes

We kunnen al verklappen dat Vunzige deuntjes festival gaat dit jaar live muziek programmeren! We zijn erg benieuwd. Vunzige Deuntjes begon net als Bitterzoet met een klein feestje in Amsterdam. Na succes zijn ze gaan uitbreiden en nu staan ze door heel Nederland in de vetste clubs te shinen. Van Amsterdam naar: Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Utrecht, Den Haag, Leiden, Alkmaar en Eindhoven. Dus voor de zomer editie verwachten wij volle bak en dat wil zeggen: Koop vroeg je ticket!

Blijf op de hoogte

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Overnachten met korting tijdens Vunzige Deuntjes

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

Schrijf een Review over Vunzige Deuntjes Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vunzige Deuntjes Festival
Average rating:  
 1 reviews
by Maikel on Vunzige Deuntjes Festival

Sowieso weer bij. Niks aan toe te voegen!

klik hier, zoek je event!