Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Weiter Festival 2017 | Thuishaven | 23 September

23 september 2017 @ 13:00 - 23:00

Weiter Festival

Weiter Festival 2017

Olivier Weiter presenteert ‘ Weiter Festival ” op zaterdag 23 september 2017 bij het Thuishaventerrein in Amsterdam. Weiter laat hiermee een lang gekoesterde droom in vervulling gaan waarbij een platform van expressie wordt gecreëerd vol nieuwe verhalen en bijzondere belevingen.

Thuishaven, de culturele vrijhaven van de stad voor vrije geesten en gepassioneerde muziekliefhebbers, is bij uitstek de plek voor het festival. Naast optredens en performances van bevriende kunstenaars en artiesten als Der Dritte Raum (live), André Galluzzi, Love over Entropy (live), elektronische live band Dialoque en Spaceandtime zal hijzelf maar liefst negen uur de honneurs achter de draaitafels waarnemen!

OLIVIER WEITER

Het is alweer even geleden dat Olivier Weiter zijn opwachting maakte achter de draaitafels. Het waren vooral de eigenzinnige feesten als Shoeless en in de eigen Bar27 kelder, waar hij uitgroeide tot een echte publiekslieveling met een trouwe groep fans. Al snel nam het aantal optredens toe en sloeg hij z’n vleugels uit, van donkere entourages in Berlijn tot de heilige velden van Bethel Woods waar ooit Jimmy Hendrix en Jefferson Airplane de vrijheid bezongen.

Met die dj-reis over de wereld werd Weiter’s leven gevuld met bijzondere en mooie verhalen en ervaringen. Overal deed hij indrukken op en maakte hij kennis met verlichte denkers. Of het nu artiesten, kunstenaars of bezoekers waren. Stuk voor stuk mensen die hem zowel muzikaal als creatief inspireerden.

LINE-UP Weiter Festival

Olivier Weiter [ 9 HRS ] ► Der Dritte Raum [ LIVE ] ► Andre Galluzzi ► Dialoque [ LIVE ] ► Nico Morano ► Love Over Entropy [ LIVE ] ► Lövestad [ LIVE ] ► Spaceandtime ► Marc Holstege ► Mohn ► Resistance Orchestra

Dans, ontdek en ga op avontuur tijdens WEITER Festival 2017.  Op WEITER Festival ga je het gewone te buiten onder de bezwerende leiding van Olivier Weiter, zijn vrienden en hun muziek. Laat je verrassen en beleef het Weiter Festival 2017 avontuur op zaterdag 23 september.

Tickets Weiter Festival 2017

Ben je op zoek naar kaartjes voor weiter Festival 2017? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Voor €25 ben je erbij. Tickets:

Official tickets    Ticketswap 

Overnachten met korting in Amsterdam tijdens Weiter Festival:

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je 35 euro korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Weiter Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Weiter Festival
Average rating:  
 0 reviews