Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Welcome to the Village 2019

18 juli 2019 @ 08:00 - 21 juli 2019 @ 17:00

€89
Welcome to the Village

Festival ticket

Plaats Leeuwarden
Locatie Oer de Bril
Datum 18 t/m 21 juli
Tijd 19:00 – 00:00
Prijs vanaf €89
Leeftijd Alle leeftijden

Welcome to the Village 2019

Op 18 t/m 21 juli is het natuurgebied net buiten Leeuwarden het mooiste kleine dorp van Nederland waar je kunt genieten van veelzijdige muziek en mee kunt denken over de toekomst van de wereld. Wil je deze plek bezoeken? Dan kunnen we je alleen maar “Welcome to the Village” heten! Welcome to the Village wordt gehouden van donderdag 18 t/m zondag 21 juli 2019.

Welcome to the Village festival 2019

Je kunt het Welcome to the Village festival het beste zien als een (tijdelijke) samenleving op schaal, met een dorpsplein als centrum van diverse andere tenten op het festivalterrein. Hier treden artiesten uit de hiphop, indie en wereldmuziek (en alles wat hier tussenin zit) op. Daarnaast is er ruimte voor theater, dans, innovatie, kunst en design. Ook het culinaire aspect krijgt een belangrijke rol. Het is een festival waar feest wordt gevierd, maar ook ruimte is om stil te staan hoe de toekomst vormgegeven kan worden en eruit kan zien.

Welcome to the Village 2019 programma

Het Welcome to the Village festival bestaat al vanaf 2013. Het Welcome to the Village programma voor de 2019 editie is nog niet bekend maar is zeker weer aansprekend. Het festival weet ieder jaar een groot aantal gevestigde namen en opkomende talenten uit de diverse muziekstijlen te programmeren. Honderden studenten, muzikanten, kunstenaars, vrijwilligers, koks, designers, wetenschappers werken aan het festival mee. Het festival begon als zeer kleine community maar heeft inmiddels ook een band als Franz Ferdinand als act mogen ontvangen. Het is inmiddels meer dan een bescheiden (dorps) feestje geworden.

Welcome to the Village tickets

Je kunt je Welcome to the Village tickets eenvoudig en snel via deze website bestellen. Voor de bezoekers die niets van het festival willen missen en het volledige weekend willen blijven is er een campingplaats beschikbaar.

Aftermovie Welcome to the Village 2019

Overnachten met korting tijdens WTTV 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten tijdens Welcome to the Village ? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van WTTV 2019

Blijf via Festival Overzicht op de hoogte van Welcome to the Village! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Welcome to the Village 2019

Deel jouw mening over Welcome to the Village en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Welcome to the Village
Average rating:  
 0 reviews
klik hier, zoek je event!