Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wildeburg festival 2018

juli 12 @ 12:00 - juli 15 @ 23:59

Wildeburg festival 2018

Wildeburg Festival 2018

Wildeburg Festival 2018 vindt plaats in Wildeburg en is afgelegen van de bewoonde wereld! Een festivaldorp vol muzikale en creatieve vrijheid, wat zich zowel overdag als in de nacht beweegt. Zet je tentje op en dompel je drie dagen onder in complete waanzin.

Ga je eigen weg, zelfs als je in vreemde paradijzen komt. Gekkenhuis! Vorig jaar waren de tickets snel uitverkocht dus je moet er snel bij zijn. De eerste twee edities waren fantastisch en de organisatie gaat er voor zorgen dat de derde editie nóg legendarischer wordt. Er komen later waarschijnlijk weer enkele zondag kaarten beschikbaar. Meer info hierover volgt snel. Tot snel op Wildeburg festival!

Tickets: Wildeburg Festival 2018

Hieronder staan de ticketlinks naar tickets voor Wildeburg Festival. Ben je op zoek naar kaartjes voor het festival kijk dan hier. Kaarten kosten rond de 100 euro + € 5 statiegeld voor een trash bag. Dit geeft toegang van donderdag 12  t/m 15 juli (je mag een dag eerder je tent al opzetten) en is inclusief camping. Meer info over camper-, zondagtickets en accomodaties volgt snel. Kijk hier voor tweedehands tickets.

Official tickets

 

Line-up Wildeburg Festival 2018

In totaal komen er meer dan 70 artiesten op vier podia, waar je zowel overdag als in de nacht los kan!

 

Wildeburg Festival aftermovie

Info Wildeburg festival 2018

Van 13 t/m 15 juli maken ze van Wildeburg voor de derde maal ons thuis. Ruim drie dagen kamperen in het bamboebos vol muzikale en creatieve waanzin.

Wildeburg behoudt zijn open en vrije karakter. Kruip uit je tentje, kruis de duinen en voel het strand tussen je tenen. Geen haast! Je kiest je eigen moment om te feesten. Geef vol gas en pak je momenten om maximaal te chillen.

Bands en DJ’s spelen non-stop door op de intieme podia. Bouw je eigen feestje, zwem naar een eilandje of relax bij het kampvuur. Je vrienden kom je overal tegen. Vanaf donderdagmiddag kun je al settelen in Wildeburg. Middenin de Noordoostpolder, maar slechts op een uurtje rijden vanaf Amsterdam en Utrecht.

Kampeerspullen voor op Wildeburg festival 2018

Het kamperen op Wildeburg maakt Wildeburg Festival heel erg tof. Overdag genieten van de mooiste dikke artiesten en lekkere house beats en s’ avonds uitgeteld naar je tentje lopen. nagenietend van de dag. Kijk voor handige tenten, slaapzakken, rolmatrasjes en aanbiedingen op: Wat moet je niet vergeten: check hier de festival checklist.

Vanaf donderdag 11 juli om 15:00 kan je op de camping terecht. Het is de plek waar feestjes beginnen, er keihard gechilld wordt, heerlijk gegeten kan worden en overdag bands spelen.

festival kamperen

Blijft op de hoogte van Wildeburg Festival 2018

Festival Overzicht Amsterdam geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle aankomende festivals!  Echt niks missen? Volg dan onze festival blogs, facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Overnachten tijdens Wildeburg festival 2018

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Schrijf een Review over Wildeburg Festival 2018

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Wildeburg
Nederland
Kraggenburg,Leemringweg 19Netherlands