Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Woodstock Openingsweekend 2019

23 juni 2019 @ 17:00

Gratis
Woodstock Openingsweekend

Woodstock Opening

De komst van de zomer mag gevierd worden en dat kan bij Woodstock Openingsweekend! Dit kan natuurlijk één top dag worden, maar waarom geen heel weekend? Vanaf het moment dat de eerste lentedag doorbreekt en we de zon op onze huid voelen beginnen de festival kriebels en willen we niks anders dan naar buiten lopen zonder jas en samen met vrienden een goed feestje plannen.Woodstock opent de deuren voor het niet seizoen en daar moet je bij zijn!

Woodstock69 is een vette tent in Bloemendaal aan het strand waar regelmatig leuke feestjes worden gehouden. Tijdens de voorbereidingen van het nieuwe seizoen kregen ze te kampen met een heftige brand en moesten ze er hard aan trekken om de tent geheel in een nieuw jasje te kunnen steken. Zo te zien gaat dat goed komen en dit is een goede reden om dit dubbel en dwars te vieren tijdens Woodstock Openingsweekend in juni.

Tickets Woodstock Openingsweekend

Ben je op zoek naar kaartjes voor Woodstock Openingsweekend? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets

Woodstock Openingsweekend | Line up

De line-up is nog niet bekend gemaakt.

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Overnachten met korting tijdens Woodstock openingsweekend

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Schrijf een Review over Woodstock Openingsweekend

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Woodstock Openingsweekend
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Woodstock Bloemendaal
Zeeweg 94
Bloemendaal, 2051 EC Netherlands
klik hier, zoek je event!