Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wooferland Festival 2020

29 augustus 2020 @ 12:00

€29,50
Wooferland festival

Festival ticket

Plaats Spaarnwoude
Locatie Halfweg Houtrak
Datum 29 augustus
Tijd 12:00 – 23:00
Prijs vanaf €29,50
Leeftijd 18+

Wooferland 2020

Tussen Haarlem en Amsterdam ligt het dorpje Halfweg. Hier ligt het recreatiegebied Houtrak. Dit gebied is de perfecte locatie voor een heerlijk house en techno festival dat luistert naar de naam Wooferland. Wooferland is een uniek festival waarin alle hoogtepunten uit de gedenkwaardige geschiedenis van de house en techno aan bod zullen komen. Bezoek Wooferland op 29 augustus 2020 en maak een lekkere stap terug in de tijd.

Wooferland 2020 line-up

Wooferland 2020 is een festival dat zich richt op het verleden. Op deze dag zal bewezen worden dat house en techno tijdloos zijn. De Wooferland 2020 line-up zal bestaan uit DJ’s die de roemrijke geschiedenis van techno en house nog eens laten passeren. De hoogtepunten uit het verleden zullen weer herleven. Het wordt een feest van elektronische herkenning en herinnering omdat het verleden gevierd moet worden.

Wooferland locatie 2020

Wooferland kent een unieke knusse atmosfeer. De locatie voor het Wooferland festival leent zich hier uitstekend voor. Het vertrouwde en idyllische recreatiegebied Houtrak biedt een mooie uitgestrekte ruimte voor deze gelegenheid. Je kunt het festivalterrein met eigen auto (voor de navigatie: Machineweg 1b,1165 NB Halfweg) bezoeken of met het openbaar vervoer komen. Het dichtstbijzijnde NS station is station Halfweg-Zwanenburg.

Wooferland tickets 2020

Je kunt je Wooferland tickets eenvoudig en snel via deze website bestellen. Het festival is toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel hierover zal dit worden gecontroleerd aan de ingang. Als je Wooferland bezoekt zul je plaatsnemen in een snelle tijdmachine en opnieuw kunnen genieten van de techno- en house sounds uit het verleden. Het festival is alweer toe aan de vijftiende editie en zal een aantal area’s in een nieuw jasje steken. Oud en nieuw komen deze zomer dus een beetje samen. Zorg dat je erbij bent op 29 augustus 2020.

Aftermovie Wooferland Festival 2020

Overnachten met korting tijdens Wooferland Festival 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Wooferland Festival 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Wooferland Festival 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wooferland Festival
Average rating:  
 1 reviews
by Lena on Wooferland Festival

Echt cool festival!

Locatie

Spaarnwoude Recreatiegebied
Genieweg 46
Velsen-Zuid, 1981 LN Netherlands
+ Google Maps
klik hier, zoek je event!