Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

World of Pleasure Festival 2019

3 augustus 2019 @ 21:00 - 4 augustus 2019 @ 07:00

€29,50
world of pleasure festival

Festival ticket

Plaats Rotterdam
Locatie Rotterdam Zuiderpark
Datum 3 augustus 2019
Tijd 21:00 – 07:00
Prijs €29,50
Leeftijd 16+

World of Pleasure Festival 2019

De eerste zaterdag van augustus moet je altijd vrij houden als je van house, techno en urban houdt. Dit elektronische muziekfestival is zeker géén standaard festival, maar een waanzinnig zomerfeest dat je niet mag missen. De organisatie omschrijft dit festival niet voor niets als het “Crazy Sexy Cool World of Pleasure Festival 2019” en daar is géén woord aan gelogen. Dit festival heeft een fantastische entourage waar het je aan niets in zal ontbreken.

Line-up World of Pleasure Festival 2019

De line-up voor deze editie van het World of Pleasure Festival wordt nog even geheim gehouden. Dit wordt in een later stadium bekend gemaakt. Als je naar de line-up van het World of Pleasure Festival van de afgelopen jaren kijkt, kun je wel inschatten waar je op kunt rekenen. Vele toppers uit de house, techno en urban scene zullen ook dit jaar weer hun opwachting maken. De organisatie heeft een goede traditie hoog te houden en zal je hierin zeker niet teleurstellen.

Crazy Sexy Cool World of Pleasure 2019

De 2019 editie van World of Pleasure wordt gehouden in het Rotterdamse Zuiderpark. Dit festivalterrein in Rotterdam-Zuid is de perfecte locatie voor dit festival en biedt voldoende ruimte voor de zes podiums, kermisattracties, chill-out spots en food trucks. Daarnaast heeft deze locatie het grote voordeel dat het zeer goed te bereiken is met het openbaar vervoer.

Tickets World of Pleasure 2019

Het World of Pleasure festival wordt jaarlijks erg druk bezocht. Heb je plannen om deze unieke ervaring ook eens mee te maken? Bestel dan via deze website je tickets voor World of Pleasure 2019 en maak deel uit van die fantastische entourage. Stap in de wereld van plezier.

Overnachten met korting tijdens World of Pleasure Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van World of Pleasure Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over World of Pleasure Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

World of Pleasure Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Rotterdam
Nederland + Google Maps
klik hier, zoek je event!