Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Het Weekend van de Rollende Keukens

Aankomende Evenementen

mei 2019

Gratis
29 mei 2019 @ 13:00
Westergasfabriek Amsterdam, Klonneplein 1
Amsterdam,1014DDNetherlands
Rollende Keukens

Het Westergasterrein wordt omgetoverd tot een groot foodlovers festival. Foodtrucks met (h)eerlijke gerechten en de lekkerste wijnen, bieren en andere drankjes zijn hier in overvloede. 

Meer weten »
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rollende Keukens
Average rating:  
 3 reviews
by Casper on Rollende Keukens

Avond 11 mei; Prachtig weer, geweldige organisatie. Complimenten voor jullie. Enorm druk, dit feestje weet een hoop mensen te trekken. Sfeer is top, ontspannen en gemoedelijk! Tot zover top! Maar het door ons gekochte eten was ronduit vies en niet goed klaargemaakt. Uitzondering was het broodje pulled pork. Mooi goed gegaard, lekkere saus. De eerste hamburger is -na 20 minuten in de rij- nog zo rauw van binnen dat we hem hebben weggegooid. Bij een andere rollende keuken een nieuwe poging; deze is aan de buitenzijde verbrand en aan de binnenkant nog rauw... de poffertje smaken naar oud vet en de kaasfondue is smakeloos. Onze conclusie... slow-foodtrucks kunnen de enorme vraag gewoon niet aan. Tot slot... een Hamburger €10.00 voor dat bedrag mag je toch wel iets goeds verwachten.
Nog opzoek geweest naar een speciaal biertje of een goed glas wijn. Jammer. Misschien iets voor een volgende keer?

by Herwin on Rollende Keukens

goed georganiseerd evenement, goede afval-logistiek (ontbreekt nog wel eens bij andere evenementen), ondernemers bieden vaak de mogelijkheid om te pinnen.
Enige minpunt : het word gehost door Brand Bier, waardoor je alleen de merken van Brand kan krijgen. In deze tijden van speciaalbier is dit toch een gemis. Ik had eerlijk gezegd wel een aantal bier- foodtrucks of lokale brouwerijen verwacht

by Jantine on Rollende Keukens

Ik was altijd al fan van se rollende keukens maar zag ook elk jaar wat verbeterpunten dit jaar is het de allerbeste ooit !!!
Complimenten aan de organisatie ..... geweldige indeling van wagens , met heerlijk eten en tot in de puntjes aangekleed en verzorgd , overal tussen de wagens bandjes wat voor een super sfeer zorgde .
Prachtige sfeer verlichting.in de avond,
Een groot feest !
dank jullie wel en nog mals complimenten