A Day at the Park 2015

A Day at the Park

Afgelopen zaterdag was ik een ‘dag in het park’ met vrienden. Dit begon als een heerlijk zonnige, ontspannen middag. Voor dit festival hoefde ik nergens in de rij te staan: niet bij entree, de muntjes, de wc en het eerste drankje was ook snel besteld!

A day at the park

Ik heb een verse pastasalade gegeten, omdat ik een ‘balansdag’ had, maar om mij heen aten mensen Aziatisch, Mexicaans, Italiaans of gewoon een vette hap. Voor ieder wat wils! En dit gold ook voor de muziek, iedere stage bood ons iets anders: hardhouse, hiphop, techno, lounge.  Wat begon als een chille middag eindigde in een dikke party met een legendarische eindshow van muziek, waterfonteinen, lichten en vuurwerk!

A day at the parkHet publiek bestond uit allerlei leeftijden en nationaliteiten in compleet verschillende kledingstijlen. Eén ding hadden we allemaal gemeen: wie vierden feest, op een ‘doodgewone dag in het park’.!  

A Day at the Park In het Amsterdamse bos, leuk aangekleed, kort in de rij staan, een groot aanbod aan eten, een top line-up met afwisselende muziek, een goed, volwassen publiek, topsfeertje..

Kortom: volgend jaar weer "A Day at the Park" !
afbeelding

 

 

Tessa de Wilde