Buiten Westen 2015

Buiten Westen

Heerlijk geslapen, wakker worden met het idee dat het volgens het weerbericht heerlijk weer gepland staat. En ja, de zon schijnt! Korte broek aan en richting het veelbelovend festival Buiten Westen in het populaire Westerpark.

Buiten Westen

Voor mij de eerste keer maar heb van veel mensen gehoord dat Buiten Westen een populair festival is. Aangekomen op de fiets ziet het er gelijk al goed georganiseerd uit. Genoeg plek om je fiets kwijt te kunnen en gelijk al de mogelijkheid om gebruik te maken van een toilet. Vervolgens een klein stukje lopen en je staat bij de ingang. Zelf vind ik het raar dat de kluisjes voor de ingang zijn geplaatst. Wat als je een jas of vest nodig hebt die je later wilt halen?

Buiten Westen

Helaas heb ik het niet getest want de hele dag was het heerlijk weer. Het festival ziet er goed uit, mooie aankleding en genoeg ruimte om op adem te komen! Daarnaast genoeg drank- en eetvoorzieningen met genoeg variatie. Gedurende de middag is het al duidelijk dat veel dj’s een prima set aan het draaien zijn!

buiten westen

Iedereen heeft het naar zijn zin en geniet van de lekkere muziek in de zon en de knallers in de tenten. Ik had graag wat namen genoemd maar dat gaat vaak aan mij voorbij. Het is niet te groot en je kunt binnen een aantal minuten weer genieten van een andere stage. De tijd gaat snel voorbij op een leuk festival, zo ook bij Buiten Westen. De laatste uren heb ik doorgebracht bij Pleinvrees, lekkere muziek en een mooie aankleding van de stage. Buiten Westen samengevat; goed georganiseerd festival met perfect publiek. Voor mij (en denk voor heel veel anderen) een top festival.

Buiten Westen, Tot volgend jaar!

buiten westen


Melvin Blaauw