De Leukste Festivals op KONINGSDAG 2016

De Leukste Festivals op KONINGSDAG 2016

Hier vind je een overzicht van de leukste festival tijdens Koningsdag 2016 in Amsterdam!
De ticketverkoop is voor de meeste Koningsdag festivals afgelopen vrijdag 27 februari van start gegaan. Dit ging niet zonder slag of stoot want na een paar minuten lagen de eerste ticketboxen al plat door de run op kaarten.. Koningsdag beloofd weer een oranje gekkenhuis te worden die zijn weerga niet kent! En wij zijn erbij!

festivals op KoningsdagOm het makkelijk te maken hebben we een lijstje opgesomd met de leukste festivals van Amsterdam Tijdens Koningsdag 2016. Houd vooral deze blog in de gaten, want zodra er feestjes bij komen die je niet mag missen of er meer info is over bijvoorbeeld de line-up, wordt deze blog ge-update!

Kroongetuige Festival

Locatie: Stadspodium, Amsterdam
Line-up: Goldfish, Kraak & Smaak, Wankelmut, Sevn Alias, Jonna Fraser, e.a.

Kroongetuige Festival wordt de bom! Dat Koningsdag een dag is met veel bier,wijn en muziek wisten we natuurlijk al en de keuze is reuze! Woensdag 27 april op een nieuw terrein in Amsterdam het openingsfeestje van het Stadspodium: Kroongetuige Festival.

Oranjebloesem

Locatie: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Line-up: Seth Troxler, Joris Voorn, Marvin & Guy, Kink, e.a.

Weg van de drukte en marktkleedjes en op naar een heerlijk uitzicht over het Ijsselmeer. Na 2 edities in Noord gaat Oranjebloesem in 2016 verhuizen naar Bijburg Aan Zee. Dat wordt genieten!

Nassau Festival

Locatie: Olympisch Stadion, Amsterdam
Line-up: Straf_Werk, Reaktor Events, Thump, De Sluwe Vos, ea.

Nassau Festival 2016 KINGSDAY staat altijd in het teken van: “Hier een feestje, daar een feestje overal een feestje” Je kan kiezen tot je er bij neervalt. Een van de opties is Nassau Festival in het Olympisch stadion.

Loveland van Oranje Festival

Locatie: Meerpark, Amsterdam
Line-up: Agoria, Benny Rodrigues, Guy Gerber, Kölsch, ea.

Loveland van Oranje Festival 2016 is Tijdens Kingsday uit je plaat gaan. Dat kan hier zeker! en het belooft een nog betere editie te worden dan vorig jaar met nog meer ruimte om te dansen!

Blijf op de hoogte!

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

festivals op Koningsdag