Food Truck Festival Trek 2015

Food Truck Festival Trek Amsterdam

Via Festival Overzicht Amsterdam heb ik de Trek-Tocht gewonnen voor het Food Truck Festival Trek! Ik kwam in contact met Festival Overzicht Amsterdam en werd door hen erg prettig geïnformeerd wat ik precies had gewonnen en waar ik precies moest zijn! Op vrijdag 17 juli ben ik met 2 vrienden naar het Food Truck Festival Trek geweest in het Amstelpark!  

 Food Truck Festival Trek

Direct bij binnenkomst hing er een ontspannen sfeer! Ik zag allemaal gezellige foodtrucks van waaruit heel veel verschillende gerechten werden geserveerd. De entree op het TREK festival was gratis en konden het gemakkelijk vinden. Ik ontving 3 eetbonnen p.p., een bon voor een fles wijn en bonnen voor 3 cocktails. Er waren veel verschillende gerechten en hapjes te krijgen en hebben zo veel mogelijk verschillende dingen geproefd.Food Truck Festival Trek

We hebben echt een topavond gehad op een festival met heerlijk eten, leuke muziek en een hele chille sfeer. Heel veel dank aan het Food Truck Festival en Festival overzicht Amsterdam voor deze topdag!!

Graag tot volgend jaar! 

foodtruck festival trek

 

Stefan Bakker