Georgies Wundergarten 2015

Georgies Wundergarten 

Ik had er al meerdere goede en positieve verhalen over gehoord maar was zelf, tot mijn spijt, nog nooit op Georgies Wuntergarten geweest! Voordat je je kluisje opentrekt voel je je al helemaal thuis, een korte wandeling naar het dorpje brengt je helemaal in de sfeer en je voelt het, dit gaat een top dag worden!

Georgies Wundergarten

Georgies Wundergarten vind plaats op Ruigoord en ik heb nooit geweten dat er zo dicht bij Amsterdam een hippie dorpje bestond met zeven kleine huisjes en een klein kerkje! Echt geweldig. Vooral het kleine kerkje op Georgies Wundergarten! Waar vroeger de dominee stond is er nu plaats gemaakt voor de DJ booth en is er in de lengte van het kerkje een bar geplaatst waar je kan bestellen! Alles maar meteen opgebiecht.

Georgies Wundergarten

Georgies Wundergarten was in tegenstelling tot vorige jaar iets groter, maar nog steeds gezellig en intiem. Na de eerste meters op het terrein werd ik direct verrast door een kleine kraampje met daarin een soort hippie-strandjutter die spulletjes verkocht, een grote vuurkorf en de hoeveel zand! Het weer was fantastisch en het was daarom zeker geen straf om lekker met je blote voeten rond te slenteren.

Georgies Wundergarten

Op Georgies Wundergarten waren allerlei activiteiten! Zo kon je een potje "Twister" spelen, je laten schminken, workshop dromenvangers maken en in de "verwendoos"! Een absoluut hoogtepunt. Je kon met maximaal vier mensen in een soort rechthoekig tent gaan zitten waarna het spektakel begon!

Georgies Wundergarten

Er werd voor je gezongen, je voeten en nek werden gemasseerd en er vielen rozenblaadjes uit het dak naar beneden. Georgies wuntergarten heeft me op alle fronten verrast! Met een heerlijk gevoel en een mooi aandenken om ons nek verlaten we Georgies Wuntergarten en kijken nu al uit naar de winter editie!!

Mystic Garden

 


Sylvester de Vries