Heineken x Mysteryland x Mike Mago

Heineken x Mysteryland x Mike Mago = Nagenieten!

Nu de lucht betrekt, het water uit de hemel valt en de wind weer gaat waaien stoken wij met liefde het vuur weer op om jullie het warme zomer gevoel weer terug te geven! We willen deze zomer niet loslaten en heerlijk blijven genieten van alles wat we hebben meegemaakt!

 

We hebben dit seizoen veel festivals bezocht maar er zijn er altijd een paar die er met kop en schouders boven uit steken, waaronder Mysteryland! Met een overweldigende line-up, spectaculaire stages en fantastische sfeer is Mysteryland meer dan een festival! Je kan hier zo veel beleven en vindt er eigenlijk alles wat de wereld te bieden heeft!

Schermafbeelding 2015-09-18 om 15.30.59

Dit is het festival waar we met een glimlach op terug kijken en stiekem heel graag naar terug willen.Om het vuur weer te laten branden en onszelf het gevoel van Mysteryland te laten herbeleven hebben we deze video van Heineken met de muziek van Mike Mago voor jullie klaar gezet!

Schermafbeelding 2015-09-18 om 15.34.17

Dat was genieten! Heerlijk met je voeten in het zand, je biertje in de hand en stralen in de zon!  Dit is ook waar Heineken voor staat: alles uit het leven halen en zo veel mogelijk beleven en ontdekken.

Proost op Mysteryland en tot volgend jaar!

mysteryland


Sylvester de Vries