Mystic Garden 2015

Mystic Garden

Een woord, bijzonder! Mystic Garden doet haar naam eer aan! Het Sloterpark was omgetoverd tot een waar sprookje met mooi aangeklede stages en vele andere festiviteiten! Mijn favoriet? de hottob! Op een festival? Ja echt, Wat een feest! Nog nooit zo ontspannen in een bad met water gelegen dan op Mystic Garden.

Schermafbeelding 2015-08-06 om 18.10.57
Het was niet makkelijk te vinden, behoorlijk Mystic, maar toen we eenmaal voorbij de boomhut stage, ligkussens, schommelstoelen, de ballenbak en gratis massages waren gelopen kwam je uit aan de rand van het park, bij het water, waar je in de hottub kon gaan zitten! Echt een Perfecte spot. Had je dan zwemkleding bij je? Neuhj, dat werd allemaal geregeld jonguh! Zwembroeken en bikini's waren aanwezig en zelfs een DJ die goede plaatjes draaide, alles was aanwezig om maximaal te ontspannen!

Schermafbeelding 2015-08-06 om 18.09.07

Ze hebben overal goed over nagedacht op Mystic Garden! De organisatie heeft meer dan zijn best gedaan om bezoekers optimaal te verwennen en te betoveren. Naast de 6 stages waar lekkere house, techno en deephouse beats werden gedraaid, was het ook de betovering van de aankleding.

Schermafbeelding 2015-08-06 om 18.17.19

Het Sloterpark was een Mystic Garden! Alles was mooi verlicht, versierd en aangekleed! De toiletten die goed te bereiken waren via beide kanten van het festival, zorgen dat de mensen-stroom geleidelijk over het festival verspreid werd.

Schermafbeelding 2015-08-06 om 18.15.54

Er waren veel mensen op Mystic Garden maar je had niet het gevoel dat het "te" druk was. Alles was ruim opgezet zodat je niet lang hoefde te wachten of problemen had om ergens langs te lopen. Enige verbeterpuntjes? Mwoah, ja toch wel. 1tje. over de flesje-vul-punten, die waren er nauwelijks en hadden ze ook nog eens goed verstopt. Ze waren er wel, maar niet dicht bij de toiletten. Uit commercieel oogpunt te begrijpen, maar niet heel chill als het warm is. Dit heeft mijn humeur gelukkig absoluut niet verstoord en heb echt een top dag gehad! Voor ieder wat wils, heel ontspannen, goede sfeer en leuke mensen!

Ik zeg; "Tot volgend jaar op Mystic Garden 2016"

Mystic Garden


Sylvester de Vries